Uutiset > Iloinen helmikuun tervehdys!

6.2.2016. Iloinen helmikuun tervehdys!
Nyt on aika tilata päheät vermeet niskaan, eli pehmoinen ja lämmin huppari vetskarilla ja kevättä silmällä pitäen tykki t-paita!!!
Tue amerikankääpiöterrieri-yhdistystämme http://www.etfta.fi ja tilaa itsellesi uniikit, laadukkaat tekstiilit nyt heti!!!

Valitse haluamasi tuote / tuotteet ja jätä vapaamuotoinen tilaus sähköpostilla jonna@dunkel.fi Paluupostissa saat tarkemmat tilaus- ja maksuohjeet. Tuotteet toimitetaan postitse maaliskuun 2016 aikana. Tilaukset tehdään ja toimitetaan tilausten & maksujen mukaisesti, joten tilaa omasi nyt heti ettet jää ilman.
Kaikissa tekstiileissä kaksivärinen ETFTA-painatus suurikokoisena selkäpuolella ja pienikokoisena edessä vasemmassa rinnassa.


• Unisex t-paidat koot S - XXXL hinta á 15 €:
Laatu superpremium 100 % puuvillaa.
Värit musta, tuhkanharmaa, vaaleanharmaa, valkoinen, suklaanruskea, pullonvihreä, oliivinvihreä, khaki, burgundynpunainen, tummansininen, vaaleansininen, punainen, oranssi ja keltainen.

• Naisten t-paidat koot XS - XXL hinta á 15 €:
Laatu valueweight 100 % puuvillaa.
Värit turkoosi, musta, valkoinen, voimakkaan tummanharmaa, vaaleanharmaa, pullonvihreä, vihreä, burgundynpunainen, pinkki, fuksia, punainen, oranssi, keltainen, violetti, tummansininen, keskisininen ja vaaleansininen.

• Unisex hupparit koot S - XXL hinta á 40 €:
Laatu premium 70 % puuvillaa 30% polyesteriä.
Värit musta, voimakkaan tummanharmaa, vaaleanharmaa, tummansininen, keskisininen, oliivi, burgundynpunainen, punainen, suklaanruskea.

• Naisten hupparit koot XS - XXL hinta á 40 €:
Laatu premium 70 % puuvillaa 30% polyesteriä.
Värit musta, tummansininen, vaaleanharmaa, valkoinen, punainen, fuksia, turkoosi.

Tilauksiin lisätään paketointi- ja postituskulut.

Tee tilaus viimeistään 29.2.2016 mennessä! Tilaa nyt heti jonna@dunkel.fi


European Toy Fox Terrier Association

 

© Copyright ETFTA